Pelik dan Aneh – part 3

 

Kata orang, sekeping gambar lebih bermakna dari seribu perkataan. Sekeping gambar dapat menceritakan segalanya. Kereta dalam gambar di atas melanggar signboard yang bertulis ” Thank you for driving carefully through the village“.
Mungkin pemandu itu asyik membaca papan tanda tersebut sehingga dia terlanggar papan tanda itu!


Sanggupkah anda melakukan aksi ini. Di India, seorang lelaki begitu berani membenamkan kepalanya ke dalam tanah. Untuk apa?..hanya kerana sesuap nasi, lelaki itu sanggup melakukannya bagi mendapatkan wang daripada orang ramai yang sudi memberinya.


Anda sedang memandu di sebatang jalanraya yang lurus. Tiba-tiba anda sampai ke satu tempat yang sebegini! Apa anda nak buat??


Rasanya tak ada siapa pun yang berani ambil nombor giliran di sini !


Tak payah sewa lori untuk hantar komputer ke pejabat anda. Kalau setakat 10 unit komputer, call saja brother ini. Nombor telefonnya 1-800-825-dapat!.


Nak eja “STOP” pun tak pandai. Itu lah, dulu suruh pergi sekolah tak mau! Bila dah kerja, inilah jadinya..


Nak kejar trip, letak barang sampai over load. Tak cukup’ horse power’ la tu, sebab dia pakai kaldai.

Tinggalkan komen

Filed under Lucu, pelik

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s